Пайетт про заяву МВФ: Це ще один аргумент для проведення реформ і нульової терпимості до корупції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пайетт про заяву МВФ: Це ще один аргумент для проведення реформ і нульової терпимості до корупції

Казна та Політика
539
Посол США в Україні Джеффрі Пайетт розцінив останню заяву МВФ з приводу загрози програми допомоги Україні як черговий аргумент необхідності проведення реформ.
“Це ще один аргумент для завершення перезавантаження уряду-реформаторів і нульової терпимості до корупції”, – написав він у своєму Твіттері в середу, коментуючи відповідну заяву МВФ.
Як повідомлялося, директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард в середу заявила, що складно продовжувати співпрацю з Україною за програмою розширеного фінансування EFF без належної боротьби з корупцією.
“Я стурбована тим повільним прогресом, який демонструє Україна в поліпшенні державного управління, в боротьбі з корупцією і в зменшенні впливу корисливих інтересів на політику. При відсутності помітних зусиль, надати нового поштовху реформам в управлінні державою і боротьбі з корупцією, складно уявити, що підтримувана МВФ програма триватиме і буде успішною “, – йдеться в заяві глави Фонду, поширеному в середу.
“Україна ризикує повернутися до практики невдалих економічних кроків, яких і так вистачало в її недавній історії. Життєво важливо, щоб зараз дії лідерів України повернули країну на обнадійливий шлях реформ”, – додала К. Лагард.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас