Запуск Дежрспоживслужби перенесли на 1 березня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Запуск Дежрспоживслужби перенесли на 1 березня

Казна та Політика
409
Державна служба з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів (Держспоживслужба), яка була створена Кабінетом міністрів у вересні 2014 року, почне роботу з 1 березня 2016 року, повідомив міністр аграрної політики і продовольства Олексій Павленко в ході круглого столу.
«Офіційно ми сподіваємося, що з 1 березня почне працювати нова служба», – сказав міністр, підкресливши, що Держспоживслужба об’єднає функції багатьох контролюючих відомств, які до початку роботи нової служби виконують свої обов’язки в повній мірі.
Нагадаємо, раніше Павленко заявляв, що початок повноцінної роботи Держспоживслужби заплановано на 10 лютого 2016 року.
Кабінет міністрів прийняв рішення про створення Держспоживслужби у вересні 2014 року і доручив створити територіальні органи відомства в кінці жовтня 2015 року. Центральний апарат органу виконує окремі функції, однак служба досі не почала роботу на місцях.
Відомство створюється на базі Державної інспекції сільського господарства, Державної ветеринарної та фітосанітарної служби, Державної інспекції з питань захисту прав споживачів та Державної санітарно-епідеміологічної служби, які ліквідуються або реорганізуються.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас