Кононенко заявив про складання повноважень першого заступника голови фракції БПП — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кононенко заявив про складання повноважень першого заступника голови фракції БПП

Казна та Політика
1338
Ігор Кононенко заявив про складання повноважень першого заступника голови фракції “Блок Петра Порошенка” (БПП) на період розслідування заяви міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абрамавічуса.
Про це йдеться в заяві Кононенка на сайті БПП.
“Щодо ситуації, яка склалася, і висунутих на мою адресу звинувачень міністром економічного розвитку паном Абрамавічусом, повинен зробити наступну заяву: вчора мною подано і офіційно зареєстровано заяву в Національне антикорупційне бюро за звинуваченнями на мою адресу, з проханням провести об’єктивне розслідування і покарати винних. Друге, я пропоную і наполягаю, разом з паном Абрамавічусом пройти детектор брехні за пред’явленими їм звинуваченнями. І третє. Я прийняв рішення зняти з себе повноваження першого заступника голови фракції Партії “Блок Петра Порошенка” у Верховній Раді на період розслідування і прошу фракцію мене підтримати в цьому рішенні “, – заявив Кононенко.
Нагадаємо, вчора Айварас Абромавічус, який вирішив подати у відставку, заявив, що народний депутат від “Блоку Петра Порошенка” (БПП) Ігор Кононенко блокував роботу міністерства.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас