Всесвітній банк надав Україні $ 1,2 млн допомоги для реформи газової галузі в 2015 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Всесвітній банк надав Україні $ 1,2 млн допомоги для реформи газової галузі в 2015

Енергетика
144
Міжнародний банк реконструкції та розвитку (МБРР) і Асоціація з міжнародного розвитку (входять до групи Світового банку) в 2015 році надали Кабінету Міністрів і Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України” технічну допомогу і профінансували консультативні послуги в рамках реформування газової галузі на суму 1,16 млн доларів.
Про це йдеться звіті діяльності групи Світового банку в видобувних галузях за 2015 рік (Група Світового банку в добувній промисловості – 2015 Щорічного огляду), оприлюдненому на сайті Міжнародної фінансової корпорації.
Фінансування відбувалося в рамках надання гранту.
Нагадаємо, 1 жовтня 2015 року набрав чинності закон “Про ринок природного газу”, який сприяє інтеграції з ринками природного газу держав-членів Європейського енергетичного співтовариства, в тому числі шляхом створення регіональних ринків газу.
Основною метою закону є створення ефективного конкурентного середовища на ринку природного газу з урахуванням основних вимог законодавства Європейського Союзу, в тому числі загальних правил для внутрішнього ринку газу і умов доступу до мереж передачі газу.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас