"Нова пошта" з 1 лютого змінила тарифи на послуги доставки для корпоративних клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нова пошта" з 1 лютого змінила тарифи на послуги доставки для корпоративних клієнтів

Особисті фінанси
4802
Компанія “Нова пошта” з 1 лютого 2016 вводить нові тарифи для корпоративних клієнтів.
Згідно з повідомленням на веб-сайті компанії, зміни торкнуться наступних видів відправлень: вартість відправлення посилки вагою до 1 кг і до 2 кг для типу послуги “Відділення-Відділення” зросте на 5 грн; відправлення документів за послугою “Відділення-Відділення” – на 5 грн; вартість доставки палетованих вантажів збільшиться на 100 грн для всіх типів послуг.
“Перегляд тарифів обумовлений насамперед інфляцією, швидкість якої в 2015 році досягла 20-річного максимуму. За даними Держстату, в грудні минулого року рівень зростання споживчих цін склало 43,3%, що майже вдвічі більше показника 2014-го (24,9 %). Загальне підвищення цін призвело до зростання витрат на забезпечення транспортно-логістичних процесів”, – повідомляється на сайті” Нової пошти “.
Компанія також звертає увагу на те, що вона продовжує надавати клієнтам безкоштовні сервіси, серед яких: смс-інформування, доставка на поверх відправлень вагою до 30 кг, забезпечення фірмовими пакетами для дрібних посилок. Крім того, для клієнтів з регіонів, в яких через снігопади 18-20 січня відбувалися затримки поставок, термін безкоштовного зберігання відправлень у відділенні продовжений на три дні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас