Яресько розповіла, що буде прописано в меморандумі з МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яресько розповіла, що буде прописано в меморандумі з МВФ

Казна та Політика
1587
Україна і Міжнародний валютний фонд обговорюють широкий спектр питань в рамках другого перегляду програми співпраці, який включає різні аспекти монетарної, банківської, антикорупційної політики, пенсійної реформи та приватизації, сказала в ході брифінгу в уряді міністр фінансів України Наталя Яресько.
«Обговорюється дуже багато. Ви знаєте, що Меморандум (співпраці за програмою МВФ – ред.) оновлюється з кожним переглядом, і він включає цілу програму реформ – від монетарної та банківської до фіскальної політики, питання приватизації, управління держпідприємствами, реформу освіти, пенсійну реформу, антикорупційну політику, – сказала Яресько. – Все, що держава хоче зробити, – все відображено (у Меморандумі – ред.). Мова зараз йде про деталі. Думаю, що ми знайдемо рішення для всіх питань найближчим часом».
При цьому Яресько підкреслила, що пропозиції в Меморандум обговорюються пакетом і не діляться на пропозиції уряду, пропозиції президента або Нацбанку.
«Вони всі пішли разом. Є пропозиції по всіх деталях, ми їх відпрацьовуємо. Найближчим часом завершимо (цю роботу -ред.). Кожен день обговорюємо. Досить продуктивно і успішно», – зазначила Яресько.
Вона також підтвердила, що у разі успішного завершення всіх дискусій, Україна зможе розраховувати на третій транш кредитної програми МВФ у розмірі 1,7 млрд дол.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас