"Самопоміч" відкликає свого міністра АПК Павленка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Самопоміч" відкликає свого міністра АПК Павленка

Казна та Політика
788
Політрада партії “Самопоміч” вирішила відкликати міністра АПК Олексія Павленка, призначеного в Кабмін за квотою цієї політсили.
Про це повідомив глава фракції “Самопоміч” Олег Березюк.
“Політрада “Самопомочі” проаналізувавши всю ситуацію, яка сьогодні є з урядом, прийняття безвідповідального, корупційного, необговореного і сліпого бюджету, на підставі цього ми прийняли рішення відкликати свого міністра з Кабінету міністрів і закликати всіх членів коаліції сісти за стіл переговорів. Щоб сформувати нову коаліційну угоду в питаннях відповідальностей та організаційного супроводу, і йти далі. Ми не можемо своєю присутністю (міністра “Самопомочі” в Кабміні – ред.) покривати корупційність інших інституцій влади в Україні. Кожен повинен нести свою відповідальність. Тому, залишаючись в коаліції ми не можемо спокійно спостерігати за неякісними діями уряду, і тому, власне, і пішли на такий крок”, – розповів нам голова фракції “Самопоміч” Олег Березюк.
Також Олег Березюк спростував чутки про те, що “Самопоміч”, зокрема віце-спікер Оксана Сироїд, претендує на пост міністра юстиції, який зараз займає представник “Народного фронту” Павло Петренко.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас