Ericsson і Telstra показали технологію оптичного шифрування даних "на льоту" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ericsson і Telstra показали технологію оптичного шифрування даних "на льоту"

Технології&Авто
392
Компанії Ericsson і Telstra першими в світі продемонстрували роботу технології когерентного оптичного шифрування даних “на льоту” WaveLogic Encryption, яка була розроблена фірмою Ciena.
Дана розробка забезпечує безпеку даних у процесі передачі по мережі, після того, як вони покидають приватні хмарні сервера. Для демонстрації була виконана передача даних зі швидкістю 200 Гбіт/с на ділянці міжміського мережі Мельбурн-Канберра-Сідней.
“Дане програмоване рішення підтримує функції самошифрування і дає Telstra можливість управляти шифруванням. Таким чином, Telstra отримує можливість надавати нові послуги корпоративним клієнтам, яким потрібно додатковий захист даних. Це позбавляє наших клієнтів від необхідності розробляти дані сервіси самостійно і за свій рахунок”, – говорить директор з транспорту та маршрутному проектування Telstra Девід Робертсон.
У зв’язку з постійним зростанням попиту на послуги трансляції контенту з хмарних сервісів, захист передачі даних на високих швидкостях відіграє ключову роль як для корпоративного сектора, так і для пересічних користувачів. Однією з ключових особливостей технології WaveLogic Encryption крім шифрування є те, що вона ніяк не впливає на швидкість передачі даних.
“Компанії почали розуміти важливість забезпечення збереження даних при їх передачі з приватного хмари в мережу і всередині мережі, а також необхідність робити це без негативного впливу на швидкість з’єднання і користувальницький досвід”, – вважає старший віце-президент і операційний директор Ciena Франсуа Локо-Дону.
“Компетенції фахівців Ericsson в області системної інтеграції допомагають оптимізувати роботу устаткування Ciena на мережі Telstra. Щоб гарантувати безшовну інтеграцію обладнання Ciena в мережу Telstra, Ericsson провела всі необхідні випробування в своїй тестовій лабораторії в Порт Мельбурн (передмістя Мельбурна)”, – коментує голова Ericsson в Австралії та Нової Зеландії Еміліо Ромео.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас