На зміну датчикам наближення можуть прийти ультразвукові технології — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На зміну датчикам наближення можуть прийти ультразвукові технології

Технології&Авто
531
У будь-якому сучасному смартфоні можна знайти датчик наближення, який відповідає за блокування екрану в момент, коли ми підносимо апарат до вуха. Компанія Elliptic Labs, раніше представила технологію управління смартфонами за допомогою жестів, представила програмне забезпечення BEAUTY Ultrasound Proximity, яке використовує динамік смартфона для випромінювання ультразвуку. Дана технологія може прийти на зміну класичним датчикам наближення.
Представники Elliptic Labs кажуть, що багато виробників зацікавлені в їх технології, так як дизайнери великих IT-компаній вже довгий час шукають спосіб приховати чорні “дірки” на фронтальній панелі смартфонів, які часто псують зовнішній вигляд пристрою. Технологія ультразвукового випромінювання дозволяє відмовитися від цих датчиків, зберігши функцію блокування екрану при наближенні до вуха.
Elliptic Labs веде переговори з рядом виробників з приводу застосування нової технології в майбутніх смартфонах. Більше подробиць можна дізнатися на офіційному сайті компанії.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас