Експрес-перевізник TNT починає операційну діяльність в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експрес-перевізник TNT починає операційну діяльність в Україні

Фондовий ринок
1117
Міжнародна компанія TNT Express оголосила про початок операційної діяльності в Україні, вже безпосередньо працює з українськими клієнтами і в якості маркетингової акції пропонує знижки на найближчий квартал.
Як наголошується в прес-релізі компанії в середу, для забезпечення прямого доступу українських клієнтів до повітряних та автодорожнім мережам доставки TNT і більш вигідними тарифами було створено дочірнє юридична особа.
Згідно з даними Держреєстру юридичних осіб, ТОВТНТ Україна” було зареєстровано в листопаді 2014 року в с.Гора (Київська обл.) Зі статутним капіталом 22,389 млн грн. Його засновниками виступили компанії “Ізімол Б.В.” і “ТНТ Експрес Ворлвайд Н.В.” (обидві – Нідерланди). Генеральним директором ТОВ є Ганна Мельник.
Як наголошується в прес-релізі, з приходом компанії на ринок експрес-доставки Україна її клієнтам стали доступні сервіси Express (Надтермінова доставка вантажів до кінця наступного або найближчого робочого дня) і Economy Express (економічна доставка вантажів від дверей до дверей до певного дня комбінованим видом транспорту з можливістю відстеження просування відправки в режимі реального часу), зокрема, декларований термін доставки з Сінгапуру до Києва – шість-сім робочих днів, з Великобританії – три-чотири робочих дні.
TNT Express – одна з найбільших компаній експрес-перевізників у світі. Щодня компанія доставляє близько 1 млн документів, посилок і паллетизованих вантажів. Своєму розпорядженні власні повітряними і автодорожніми мережами доставки від дверей до дверей в Європі, Південно-Східної Азії, Америці, Африці і на Близькому Сході.
Виручка TNT Express в 2014 році склала EUR6,7 млрд.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас