На передовій в АТО доплачуватимуть три мінімальні зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На передовій в АТО доплачуватимуть три мінімальні зарплати

Казна та Політика
846
Військовослужбовцям, які виконують свої обов’язки у зоні АТО на першій лінії оборони, щомісяця доплачуватимуть три мінімальні зарплати.
Про це заявив під час брифінгу в Києві з питань проходження військової служби за контрактом у ЗСУ Київський міський військовий комісар полковник Володимир Кидонь, повідомляє прес-служба МОУ.
“Передбачаються доплати військовослужбовцям, які виконують свої обов’язки у зоні АТО. Військовослужбовцям першої лінії оборони щомісяця доплачуватимуть три мінімальні зарплати. Залишаються також виплати за знищену техніку супротивника”, – зазначив міський військовий комісар.
Він нагадав, що з початку року військовослужбовцям за контрактом також було в кілька разів збільшено грошове забезпечення.
Кидонь зазначив, що всі охочі укласти з військом контракт повинні пройти профвідбір щодо морального рівня готовності до проходження служби. Також підвищена увага буде приділятися медичному огляду. Для цього враховані всі попередні помилки.
“Для військовослужбовців, які уклали контракт, передбачено повноцінне речове і продовольче забезпечення. А в разі переїзду на нове місце служби вони отримають підйомну допомогу в розмірі місячного грошового утримання плюс по 50% на кожного члена сім’ї”, – зазначив полковник.
Він додав, що контрактникам також надається право користуватися безкоштовним медичним забезпеченням та санаторно-курортним лікуванням, іншими пільгами, які визначені законом.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас