Нові бутси Adidas виготовлені з того ж матеріалу, що і чохли для смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові бутси Adidas виготовлені з того ж матеріалу, що і чохли для смартфонів

Технології&Авто
806
Область впливу смартфонів може виявитися набагато ширшою, ніж ми могли собі уявити. Цілком можливо, що сучасні мобільні технології можуть змінити гру футболістів.
Спортивні компанії витрачають багато часу і грошей на дослідження, щоб зробити футбольні бутси більш зручними. Німецька корпорація Adidas не є винятком. Останньою новинкою виробника сталі бутси Ace 16+ PureControl, у яких немає шнурків і які виготовлені з того ж матеріалу, що і захисні чохли для смартфонів.
Замість класичних шнурків в Ace 16+ PureControl використовується декілька фіксаторів: сітка з термопластичного поліуретану (ТПУ) стискає середню частину стопи, в той час як спеціальна система PrimeKnit, яку Adidas використовує у своїй взуття, надруковане з допомогою 3D-принтерів, забезпечує додаткове ущільнення. ТПУ раніше вже використовувався для виробництва м’яких підошви в кросівках для бігу, а також при створенні захисних чохлів для смартфонів.
Завдяки відмові від використання шнурків, в таких бутсах є велика поверхня, який футболіст може вдарити по м’ячу. У минулому неодноразово бували випадки, коли гравці звинувачували шнурки в тому, що ті заважають їм зробити прицільний удар.
Adidas повідомляє, що з 23 січня нові бутси Ace 16+ PureControl носитиме Месут Озіл з “Арсеналу” та Іван Ракітіч з “Барселони”. Вони зійдуться один проти одного в ході турніру Ліги чемпіонів.
Придбати нову модель зможе кожен охочий у фірмових магазинах Adidas в Парижі, Марселі, Лондоні, Барселоні та Манчестері.
За матеріалами:
Engadget
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас