Акції "люксових" брендів зростуть на 20% в 2016 р, незважаючи на уповільнення зростання продажів, - Goldman — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акції "люксових" брендів зростуть на 20% в 2016 р, незважаючи на уповільнення зростання продажів, - Goldman

Фондовий ринок
544
Акції європейських виробників товарів класу “люкс” можуть подорожчати на 20% в поточному році, незважаючи на уповільнення темпів зростання продажів в секторі.
Про це заявляють експерти банку Goldman Sachs.
“Ми бачимо потенціал до зростання паперів “люксового” сектора на 20% протягом 12 місяців, – йдеться у звіті аналітиків Goldman Вільяма Хатчінгс та Ізабель Чжан. – Ми вважаємо, що це дає інвесторам хороший шанс для вибіркових інвестицій у сектор”.
Експерти підвищили рекомендації по паперах LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton з “нейтрального” рівня до “купувати”, по акціях Kering – з “продавати” до “нейтрального” рівня.
Goldman також відзначив три інші компанії сектора з рекомендаціями “купувати”: британську Burberry за її сильні позиції у сфері інтернет-продажів, італійську Salvatore Ferragamo за зростання рентабельності і франко-італійську Moncler.
За останні 12 місяців котирування акцій європейських виробників елітного одягу та аксесуарів впали в ціні на 15%, тоді як загальноєвропейський індекс Stoxx Europe 600 втратив всього 1%. Співвідношення капіталізації до очікуваного прибутку в секторі становить мінімальні в історії 17,6х.
За прогнозами Goldman, світові продажі “люксових” марок в 2016 році виростуть на 3,4% проти зростання на 4-5% в останні два роки. При цьому прибуток компаній сектора в розрахунку на акцію, як очікується, зросте на 8%, багато в чому завдяки позитивному впливу коливань валютних курсів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас