Порошенко закликає бізнес підняти зарплати співробітникам у зв'язку зі зниженням ЄСВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко закликає бізнес підняти зарплати співробітникам у зв'язку зі зниженням ЄСВ

Казна та Політика
6033
Президент Петро Порошенко закликає бізнес підняти заробітні плати співробітникам у зв’язку зі зниженням ставки єдиного соціального внеску (ЄСВ).
Про це президент заявив журналістам на прес-конференції.
“Я також розраховую, що підприємці і український бізнес та інвестори оцінять наше рішення і зроблять відповідний крок у відповідь, а саме – інвестори підуть на підвищення заробітних плат українських працівників. Тому що це робилося не тільки для того щоб підвищити прибуток українських підприємств, а в першу чергу, щоб, залишаючись конкурентноспроможними у виробництві продукції, збільшити частину заробітної плати “, – сказав він.
Президент зазначив, що в ході недавнього візиту в Тернопільську область він відвідав компанію “СЕ Борднетце-Україна”, власники якої пообіцяли підняти зарплату мінімум на 10%. П.Порошенко закликав інвесторів послідувати цьому прикладу.
Як повідомлялося, закон “Про внесення змін до Податкового кодексу та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень в 2016 році” встановлює з 2016 року єдину ставку єдиного соціального внеску (ЄСВ) 22% і скасовує 3,6% ОСВ, утримуваного з зарплати працівників.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас