Лабораторія Ford вивчатиме можливість інтеграції пристроїв, що носяться з автомобілем — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лабораторія Ford вивчатиме можливість інтеграції пристроїв, що носяться з автомобілем

Технології&Авто
137
Виставка CES 2016,що завершилася минулого тижня, наочно продемонструвала набирающий швидкість процес злиття автомобільної та технологічної індустрій, підігрівалось, головним чином, зростаючою конкуренцією і купівельним попитом.
Один з головних гравців автомобільного ринку компанія Ford анонсувала нову ініціативу, спрямовану на вивчення того, як краще використовувати пристрої, що носяться, в дуеті з автомобілем.
Цим напрямком займеться лабораторія Automotive Wearables Experience, створена при центрі досліджень та інновацій (Ford Research and Innovation Center) в Дірборні (штат Мічиган). Центр в Мічігані спеціалізується на розробці та тестуванні передових технологій, які пов’язують водія з автомобілем за допомогою носяться пристроїв.
У відеоролику демонструється лабораторія, де один із співробітників тестує пристрій, що носиться, схожий на смарт-годинник, на який надходять повідомлення з автомобільного симулятора.
Зокрема, водій, який бере участь у тестуванні, отримав інформацію, що стосується показників стану здоров’я та рівня сонливості на початку руху автомобіля. Система автомобіля оцінює стан водія і налаштовує з його урахуванням власні системи безпеки, щоб компенсувати будь-які упущення з боку водія.
У числі інших проектів лабораторія Automotive Wearables Experience розробляє систему доповненої реальності, що використовує «розумні» окуляри і версію програми MyFord Mobile для смарт-годинника
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас