Стало відомо, коли виставлять на продаж "Український банк реконструкції та розвитку" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, коли виставлять на продаж "Український банк реконструкції та розвитку"

Фондовий ринок
358
Фонд державного майна України проведе 22 квітня 2016 року в Києві аукціон з продажу 99,99% акцій “Українського банку реконструкції та розвитку” з початковою ціною 118, 9 млн гривень.
Про це повідомляється в офіційному виданні фонду “Відомості приватизації”.
Кінцева дата прийому заявок на участь в аукціоні – 18 квітня.
Згідно з повідомленням, у конкурсі не можуть брати участь особи, зареєстровані в офшорних зонах, країнах з “чорного списку” FATF (група розробки фінансових заходів боротьби з відмиванням грошей – Ред.), компанії з більш ніж 25% державної власності в установчому капіталі, особи , до яких застосовані санкції України, зокрема резиденти Росії.
Покупець повинен буде зберегти профіль діяльності банку протягом 5 років.
Також у фонді звернули увагу на те, що УБРР уклав з “Укргазбанком” договір від 28 квітня 2015 року про залучення коштів на умовах субординованого боргу в розмірі 28 млн на 6 років.
У разі продажу держпакету акцій УБРР зобов’язаний звернутися до Національного банку України з клопотанням про дострокове погашення цього боргу протягом трьох днів.
Як повідомлялося, Міністерство фінансів у серпні передало Фонду держмайна пакет акцій “Українського банку реконструкції та розвитку”, що перебуває у його власності.
Кабінет міністрів анонсував продаж банку в другій половині 2015 року.
“Український банк реконструкції та розвитку” був створений рішенням Кабінету міністрів у травні 2003 року. Банк входить до групи невеликих фінустанов за розміром активів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас