Uber буде розважати користувачів під час поїздки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber буде розважати користувачів під час поїздки

Технології&Авто
512
Компанія Uber повідомила про те, що тепер в сервісі для пошуку таксі прямо під час поїздки можна буде побачити повідомлення, рекламу і різний контент від сторонніх додатків. Цей самий контент буде адаптуватися під довжину поїздки і місцерозташування користувача. При цьому користувач завжди зможе відмовитися від отримання такого вмісту.
Нова функція Uber отримала назву Trip Experiences – розробники запевняють, що це найбільше оновлення API додатку з моменту появи можливості вбудовувати кнопку Uber в додатки різних компаній. Суть нової функції полягає в наданні користувачеві розважального контенту на основі деталей його поїздки. Наприклад, студент по дорозі в університет може послухати музику зі своєї улюбленої музичної програми, причому довжина плейлиста буде збігатися з тривалістю поїздки. А парочці, що відправилася на побачення, додаток порадить ресторани, в яких можна добре провести час.
Втім, це лише одна сторона медалі. Багато хто бачить в новій функції відкриваються для багатьох компаній можливості додавання в додаток набридливої реклами. Тому Uber запевняє, що поведінку додатку можна буде повністю контролювати. По суті, користувач повинен буде дати Uber дозвіл отримувати доступ до даних інших додатків на пристрої і деталям поїздки. Можна буде навіть вимикати доступ до окремих програм.
Розробники запевняють, що будуть намагатися зробити так, щоб люди отримували від користування новою функцією тільки позитивні емоції. Таким чином, Uber ще на один крок наближається до досягнення однієї зі своїх головних цілей – інтеграції з якомога більшою кількістю сторонніх додатків.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас