McDonald's інвестував понад 50 млн грн в реконструкцію ресторану на Поштовій площі в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

McDonald's інвестував понад 50 млн грн в реконструкцію ресторану на Поштовій площі в Києві

Фондовий ринок
1150
Підприємство з іноземними інвестиціями (ПІІ) “МакДональдз Юкрейн Лтд” (Київ), що розвиває американську мережу ресторанів швидкого харчування McDonald’s в Україні, завершило реконструкцію ресторану мережі на Поштовій площі в Києві, повідомляє прес-служба компанії.
“Загальна сума інвестицій у реконструкцію ресторану перевищила 50 млн грн”, – цитується в повідомленні генеральний директор McDonald’s в Україні Гжегож Хмелярський.
Як наголошується в повідомленні, в результаті проведення реконструкції компанія підвищила енергоефективність закладу – були встановлені тепловий насос і рекуператор, що, за даними компанії, дозволить ресторану використовувати втричі менше електроенергії для підігріву води та більш ніж у два рази скоротити використання газу для обігріву приміщення в опалювальний сезон.
Крім того, при реконструкції закладу встановлено скло зі спеціальним напиленням, що зберігає тепло в приміщенні і пропускає зовні лише 28% сонячної енергії.
Як відзначає компанія, таке рішення дозволить ресторану в зимовий період економити на опаленні, а в літній – на кондиціонуванні.
Реконструйований ресторан на Поштовій площі буде відкритий для відвідувачів щодня з 6:00 до 23:45, в ньому передбачено близько 300 місць для відвідувачів в залі і на терасі. Роботу закладу забезпечуватимуть 100 чоловік, які щодня зможуть обслуговувати до 4500 гостей.
ПІІ “МакДональдз Юкрейн Лтд” створено в 1995 році. Перший заклад McDonald’s в Україні відкрито 24 травня 1997 у Києві.
Інвестиції “МакДональдз Юкрейн Лтд” у розвиток мережі та інфраструктури в Україні до кінця 2015 року в цілому склали близько $ 227 млн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас