Ремінь Belty Good Vibes здатний стежити за здоров'ям користувача — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ремінь Belty Good Vibes здатний стежити за здоров'ям користувача

Технології&Авто
168
Рівно рік тому на виставці Consumer Electronics Show 2015 французька компанія Emiota представила “розумний” ремінь Belty, здатний аналізувати стан і положення користувача, щоб автоматично послабитися або затягнутися.
Весь цей рік розробники не сиділи без діла, а працювали над своїм винаходом. Як результат, на CES 2016 була представлена поліпшена версія Belty Good Vibes, яка отримала нові функції таі можливості.
“Ми розробили Belty Good Vibes, щоб покращити життя інших. Ми хочемо представити вам продукт, який би не тільки стильно виглядав, але й робив би життя кращим. Ось чому ми створили наш другий пояс”, – розповів Карін Коулмен, генеральний директор Emiota.
Belty Good Vibes виробляється у Франції, і кожен ремінь шиється вручну з натуральної шкіри. Нова модель, крім зміни сили затяжки, здатна відстежувати фізичну активність користувача, передаючи всі дані в додаток-компаньйон на смартфон.
Виробник вже відкрив передзамовлення на Belty Good Vibes за ціною $ 395, а старт поставок очікується в грудні 2016 року.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас