У Києві планують складати електромотоцикли SCOUT U1 з запасом ходу 110 км і вартістю $ 2 000 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві планують складати електромотоцикли SCOUT U1 з запасом ходу 110 км і вартістю $ 2 000

Технології&Авто
8739
У Києві планують налагодити великовузлове складання електричних мотоциклів SCOUT U1, для управління якими не потрібні права і реєстрація в МРЕВ.
Сьогодні велика частина вузлів даної моделі поставляється з Гонконгу, в Україні збираються тільки акумулятори. Але навіть така схема виробництва дає можливість помітно поліпшити ходові якості електромотоцикла (швидкість, пробіг), зберігши ціну імпортного аналога в 50 тис. грн ($ 2000), повідомляють представники компанії «Electromoto Україна».
Електромотоцикл SKAUT U1 побудований навколо легкої складної рами, яка дозволяє помістити його в багажник автомобіля або ліфт житлового будинку, для зберігання і заряду безпосередньо в квартирі. Спортивна трансмісія і варіатор на дві швидкості дозволять пересуватися як у місті, так і по бездоріжжю.
Покращена версія SKAUT U1 може рухатися з максимальною швидкістю до 75 км/год при запасі ходу 110 км. При цих показниках двоколісна «електричка» має навантаження в 150 кг, тобто фактично дозволяє перевозити двох середніх по вазі дорослих людей або одну людину і досить важкий вантаж.
Відзначимо, що сам акумулятор витягується з корпуса і заряджається від звичайної побутової розетки. Час заряду може становити від 4 до 6 годин в залежності від типу акумулятор та мережі. Собівартість 100 км пробігу на такому електробайку складе всього 1,2 грн, при цьому вартість самого мотоцикла складає 50 000 грн ($ 2000). Батарея вимагає заміни після 1000 циклів зарядки, чого повинно вистачити мінімум на 70 000 км. За даними виробника, новий акумулятор обійдеться в $ 324, тобто середня амортизація на 1 км шляху складе всього 10 коп.
Адаптований до локального ринку SKAUT U1 зусиллями українських збирачів буде доповнений модулем бездротового зв’язку зі смартфоном власника. Для смартфона передбачена спеціальна ніша в корпусі мотоцикла, в якій гаджет можна підзарядити, вивести дзвінок за допомогою гучного зв’язку або послухати музику.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас