У результаті великої угоди на чеському інвестринку з'явився найбільший гравець — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У результаті великої угоди на чеському інвестринку з'явився найбільший гравець

Фондовий ринок
567
В результаті об’єднання російських інвестиційних компаній ČP і Generali Investments CEE на чеському інвестринку з’явився найбільший гравець, який управляє активами більше 100 тис. Клієнтів на суму понад 250 млрд крон. Нова компанія буде працювати під назвою ČP Invest.
Як повідомили в прес-службі Generali Investments CEE, угоду вже схвалили в Національному банку Чехії. Раніше компанія ČP працювала з роздрібними клієнтами, яким пропонувала інвестиції в пайові фонди через компанію Generali Investments CEE.
У ČP Invest відзначили, що від об’єднання очікують нових клієнтів – в тому числі фінансові інститути та великі організації, а також збільшення мобільності своїх послуг.
Об’єднання стало продовженням однієї з найбільших операцій останніх років, коли Generali викупила 49% акцій у фінгруппи PPF їх спільної компанії Generali PPF Holding, частиною якої є і найбільший чеський страховик Česká Pojišťovna.
Assicurazioni Generali – найбільша страхова компанія Італії і одна з найбільших у Європі. Діяльність компанії зосереджена в Європі, на Близькому Сході і в Східній Азії. Компанія займає 48 місце в списку Fortune Global 500. Є п’ятою за величиною страховою компанією в світі.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас