"Нафтогаз" запропонував "Газпрому" провести переговори у зв'язку з прийняттям нових правил ціноутворення на транзит в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" запропонував "Газпрому" провести переговори у зв'язку з прийняттям нових правил ціноутворення на транзит в Україні

Енергетика
533
НАК “Нафтогаз України” запропонував ВАТ “Газпром” провести переговори у зв’язку з прийняттям в країні нових правил ціноутворення на послуги з транспортування газу, повідомила прес-служба держхолдингу в четвер.
У компанії відзначають, що встановлені українським регулятором тарифи на послуги з транспортування природного газу по транскордонним газопроводам для точок входу і виходу є обов’язковими для виконання після їх офіційної публікації. У зв’язку з цим НАК і запропонував провести переговори.
“Ми залишаємося надійним партнером і підтверджуємо, що транспортування газу для європейських споживачів здійснюватиметься безперешкодно в обсягах, обумовлених контрактом. Перехід до загальноприйнятої в Європі практики ціноутворення за транзит сприятиме подальшій інтеграції нашої газотранспортної інфраструктури в європейську енергосистему, зміцненню надійності поставок газу в країни ЄС “, – наводяться в повідомленні слова глави правління” Нафтогазу “Андрія Коболєва.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас