"АвтоКрАЗ" відвантажив в Африку 7 автомобілів-шасі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"АвтоКрАЗ" відвантажив в Африку 7 автомобілів-шасі

Фондовий ринок
696
ПАТ “АвтоКрАЗ” (Кременчук Полтавської обл.), єдиний в Україні виробник великовантажних автомобілів, відвантажив партію автомобілів-шасі КрАЗ-6322 (6х6) з односхилою ошиновкою коліс замовнику однієї з африканських країн.
Згідно прес-релізу компанії в середу, всі автомобілі мають правостороннє розташування органів управління.
Як уточнила прес-секретар “АвтоКрАЗу” Діна Стеганцева, замовнику відвантажено сім автомобілів-шасі. На вимогу замовника на них встановлені двигуни фірми Deutz потужністю 272 к.с., система кондиціонування повітря. Автомобілі відрізняються від серійних рядом конструктивних особливостей, в тому числі наявністю рами зі зниженим розташуванням заднього буксирного приладу, стягнутий балки ресор з вигином, широкопрофільних шин в тропічному виконанні.
На шасі всюдиходів КрАЗ-6322 буде встановлено спеціальне обладнання.
Прес-служба компанії також повідомляє, що в переддень Нового року автозаводом створена ще одна новинка – чотиривісний самоскид в безкапотному виконанні КрАЗ-7233С4 колісної формули 8х4.
Основне призначення найпотужнішого серед серійних побратимів самоскида – експлуатація в дорожньому і промисловому будівництві, на розробках родовищ корисних копалин, транспортування сипучих і навалочних вантажів з питомою масою до 2 т / куб. м.
Відмітна особливість – компоновка “кабіна над двигуном”, потужний мотор Євро 5, платформа напівкруглого перетину об’ємом 20 кубометрів із заднім відкидається бортом. Вантажопідйомність автомобіля – до 26 тонн, маса спорядженого авто – 15,5 тонн, повна маса – 41,5 тонн.
“За основними параметрами новий чотиривісний самоскид не поступається закордонним аналогам, при цьому його ціна нижча, а сервіс – доступніше. Випуском даної моделі КрАЗ сподівається виконати імпортозаміщення на ринку України вітчизняною високоефективної технікою”, – зазначає прес-служба “АвтоКрАЗу”.
“АвтоКрАЗ” випускає 33 базові моделі, більше 260 модифікацій і комплектацій автомобільної техніки КрАЗ для роботи у всіх галузях економіки і Збройних силах України.
Компанія в 2014 році збільшила виробництво автомобілів на 49% до 2013 року – до тисячі триста вісімдесят вісім од., Відвантаження – на 57%, до тисячі чотиреста сорок дві од., А за підсумками поточного року запланувала випустити і продати близько 1,4 тис. Авто (за 11 місяців випущено 1 219 авто).
“АвтоКрАЗ” входить до складу фінансово-промислової групи “Фінанси та Кредит” українського бізнесмена Костянтина Жеваго.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас