Посол Швеції назвав найбільше розчарування в сфері реформ в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Посол Швеції назвав найбільше розчарування в сфері реформ в Україні

Казна та Політика
1641
Боротьба з корупцією в Україні, яка повинна була проводитися паралельно з реформою судової системи – велике розчарування для європейців.
Про це заявив Надзвичайний і Повноважний Посол Швеції в Україні Андреас фон Бекерат.
“Ми повинні бути чесними і визнати, що боротьба з корупцією за останні два роки це найбільше розчарування в сфері реформ в Україні. Більшість шведських компаній не помітили суттєвих змін в проблемі корупції, саме тому я думаю, що це найбільший виклик для української влади і лідерів – прискорити реформи. Звичайно, боротьба з корупцією безпосередньо пов’язана з реформою системи правосуддя”, – заявив А.Бекерат.
Посол Швеції зазначив, що “зміни до Конституції, які зараз розглядають дуже важливі – ми сподіваємося, що ці зміни дозволять створити більш незалежну систему правосуддя – і що найбільш важливо, створити таку систему правосуддя, в яку будуть вірити самі українці. Ми сподіваємося, що це дозволить працювати верховенству права, що є найбільш важливим принципом для будь-яких зарубіжних інвесторів, у тому числі і для шведських”.
“Наші інвестори повинні бути впевнені, що їх інвестиції в Україну будуть захищені функціонуючим верховенством права”, – резюмував А.Бекерат.
За матеріалами:
5 канал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас