З'явився стартап, готовий збирати, перевозити і прати ваш багаж при перельотах (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З'явився стартап, готовий збирати, перевозити і прати ваш багаж при перельотах (відео)

Світ
324
У США запустився стартап Dufl, який обіцяє взяти на себе всі питання, пов’язані з перевезенням багажу. Компанія по суті збирає у себе гардероб користувача і займається його комплектацією і перевезенням, знімаючи з користувачів турботи по збору багажу перед польотом, пранням, прасуванням речей тощо.
Процес роботи з Dufl такий: користувач хитає спеціальний додаток. Після цього кур’єр служби FedX, з якою Dufl уклала угоду про співпрацю, приїжджає під двері користувача з фірмовою валізою. Це єдиний раз, коли клієнту потрібно скласти і упакувати свої речі, які він планує використовувати в поїздках.
Після цього кур’єр забирає речі на склад Dufl, де їх сортують, фотографують і додають в базу програми кожного окремого клієнта. Таким чином користувач отримує доступ до свого виїзного гардеробу через додаток. Тепер він може простим кліком по екрану вибирати, які речі він хоче з собою взяти в поїздку. Речі з гардероба можна забирати, а можна і додавати за бажанням в будь-який момент.
Якщо у вас намічається поїздка, він вводить в програму дані про рейс та місце прибуття (наприклад, готель). Dufl ідеально збирає валізу для клієнта і направляє її за місцем призначення. Після закінчення поїздки кур’єри FedX забирають валізу назад і самі відвозять на склад, де речі прасують, перуть і приводять в порядок. Таким чином, клієнту не потрібно везти з собою окрему валізу, складати її перед поїздкою, проходити контроль в аеропорту і займатися облаштуванням гардеробу після повернення.
Dufl — стартап для преміум-класу. Його послуги обійдуться недешево навіть за американськими мірками. Зберігання речей на складі — $10 на місяць, а кожна поїздка — стабільно $100 незалежно від відстані. Примітно, що про поїздки потрібно повідомляти за 3 дні. За доставку день у день доведеться переплатити ще $45.
До публічного запуску стартап випробував свою модель на 100 користувачів і підняв $2,5 млн. На даний момент компанія працює тільки в США, але найближчим часом планує вихід на міжнародний ринок.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас