Мінекономрозвитку: Українці позитивно оцінили якість надання адмінпослуг у 2015 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінекономрозвитку: Українці позитивно оцінили якість надання адмінпослуг у 2015 році

Казна та Політика
263
82% українців позитивно оцінили якість надання адміністративних послуг у 2015 році.
Про це йдеться в повідомленні Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.
“Заступник міністра економічного розвитку Юлія Клименко разом з представниками Центру політико-правових реформ, проектом ПРООН та Фондом “Демократичні ініціативи” презентували результати соціологічних досліджень якості надання адміністративних послуг в 2015 році”, – йдеться в повідомленні.
За результатами дослідження 82% українців, які встигли скористатися послугами Центрів надання адміністративних послуг, позитивно оцінюють їхню роботу.
Як зазначається, всього було проведено два дослідження: перше – загальнонаціональне опитування з метою оцінки українцями якості надання адміністративних послуг; друге – оцінка якості роботи спеціалізованих центрів надання адміністративних послуг в 40 найбільших містах України.
“Обидва опитування демонструють зростання кількості громадян, які користуються і задоволені якістю надання адміністративних послуг у тому числі і в центрах надання адмінпослуг. Разом з тим, згідно з опитуваннями, показник рівня корупції при наданні адміністративних послуг залишається на рівні 2013-2014 років”, – повідомляє прес-служба.
За результатами досліджень, найбільше абсолютних позитивних оцінок отримано від споживачів послуг центрів надання адміністративних послуг Івано-Франківська (91%), Луцька (75%), Одеси (73%), Харкова (62,6%), Вінниці (61,3%).
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас