"Укрзалізниця" хоче в 2016 році збільшити вдвічі кількість денних поїздів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" хоче в 2016 році збільшити вдвічі кількість денних поїздів

Казна та Політика
309
Публічне акціонерне товариство “Українська залізниця”, створене на базі Державної адміністрації залізничного транспорту України (“Укрзалізниця”), розраховує в 2016 році за рахунок скорочення використання нічних пасажирських поїздів в два рази збільшити кількість денних поїздів, повідомив журналістам в.о. глави компанії Олександр Завгородній.
“Нічний потяг має дуже великий обсяг витрат. У наступному році будуть вибувати пасажирські вагони, які по старості будуть виключатися. У цьому зв’язку ми повинні їх чимось замінити – отримати нові склади для денних перевезень”, – сказав Завгородній.
За його словами, такі прогнози розвитку пасажирського руху закладені в проекті бюджету УЗ на 2016 рік, який поки ще не затверджений урядом.
Нагадаємо, раніше “Укрзалізниця” повідомила про запуск з 12 грудня міжнародного безпересадкового вагона за маршрутом Київ – Прага (Чехія).
Крім того, раніше “Укрзалізниця” на період новорічних і різдвяних свят назначила 15 додаткових поїздів у напрямку Ужгорода, Львова, Ворохти, Мукачево, Івано-Франківська, Чернівців, Запоріжжя, Дніпропетровська, Харкова та Одеси.
“Укрзалізниця” також повідомила про підготовку до роботи в зимовий період більше 3 тисяч пасажирських вагонів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас