Як купити майно неплатоспроможних банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як купити майно неплатоспроможних банків

Особисті фінанси
2603
Як відомо, вклади громадян в банках захищені державою в особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
У разі визнання банку неплатоспроможним Фонд гарантує кожному вкладнику відшкодування його вкладу разом з відсотками, нарахованими на день початку виведення банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.
А для того щоб розрахуватися з вкладниками неплатоспроможних банків понад 200 тисяч гривень, а також з іншими кредиторами, чиї вклади не гарантовані, Фонд розпродає майно таких банків. Всі виручені від продажу кошти йдуть на погашення вимог кредиторів.
На продаж виставляються такі активи банків, як автотранспорт, житлова та комерційна нерухомість, земельні ділянки і т. д.
Придбати майно у будь-якому регіоні можна, не виходячи з дому, торги проходять он-лайн. Для того щоб ознайомитися з активами, виставленими на продаж, зайдіть на інформаційний портал Фонду torgi.fg.gov.ua виберіть розділ, наприклад, «транспорт» або «нерухомість».
Щоб побачити саме те, що вас цікавить, задайте докладні параметри пошуку. Виберіть об’єкт і заповніть заявку, вказавши свої контакти для зворотного зв’язку. Невдовзі ви отримаєте повідомлення від представників банку з датою і адресою майданчика, на якому будуть проводитися електронні торги.В результаті ви берете участь у торгах і стаєте власником майна.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас