Голова "Укрспирту": На підприємстві існує суперечка інтересів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова "Укрспирту": На підприємстві існує суперечка інтересів

Казна та Політика
388
Виконуючий обов’язки директора ДП “Укрспирт” Роман Іванюк заявив, що на підприємстві існує спір інтересів.
“Коли люди на посадах десятки років, у них з’являються свої “друзі”, у тих свої. Виходить замкнуте коло, яке розірвати дуже складно”, – вказує Іванюк.
За його словами, коли робиш правильні, економічно обгрунтовані речі, які принесуть позитивний результат для підприємства і держави, – це багатьом не подобається і стає перешкодою для власних вигод. Виникає суперечка інтересів, яку потім до громадськості хочуть донести різними способами.
Іванюк зазначив, що пишається тим, що за рік його керівництва підприємство змогло віддати борги всім постачальникам – майже 300 млн гривень.
“Це живі гроші, які пішли в першу чергу фермерам, які поставляли своє зерно для виробництва ДП “Укрспирт”. Я пишаюся фінансовим результатом і розпочатими проектами. І я пишаюся своєю роботою.
Робота менеджера полягає в ефективному управлінні, а не у впровадженні різного типу схем та виснаженні компанії. А от чи будуть відповідальні менеджери і далі працювати волонтерами і слухати “експертів” з різних регіонів залишається питанням , – підсумував він.
Нагадаємо, 9 грудня виконуючий обов’язки директора ДП “Укрспирт” Роман Іванюк написав заяву про звільнення.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас