Мінсоцполітики: Від підвищення окладів бюджетникам грошей в кишенях не додалося — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінсоцполітики: Від підвищення окладів бюджетникам грошей в кишенях не додалося

Особисті фінанси
861
Підвищення посадових окладів держслужбовцям і працівникам бюджетної сфери – ще не означає реальне зростання заробітної плати.
Таке підвищення окладів вироблено за рахунок урізання премій і надбавок. Про це повідомили в прес-службі Мінсоцполітики.
“Відбудеться збільшення окладу за рахунок зменшення премій і надбавок”, – зазначили в прес-службі Міністерства соціальної політики України.
Крім того, на сайті Мінсоцполітики розміщено коментар з цього приводу міністра соціальної політики України Павла Розенка.
«Ми підвищили оклади працівників бюджетної сфери – (ред.) на 25%. При цьому витрати з держбюджету не збільшуються “, – пояснив міністр.
Нагадаємо, раніше Уряд прийняв постанову про підвищення зарплат державних службовців та всіх працівників бюджетної сфери. Так, згідно з постановою, в межах видатків на оплату праці, затверджених у кошторисах установ, закладів та організацій, органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, прокуратури та інших органів, за рахунок виплат, пов’язаних з індексацією, надбавок, доплат, премій посадові оклади підвищуються на 10% і 25%.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас