Критика Кабміну - це спроба повернути олігархат до влади, - заява уряду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Критика Кабміну - це спроба повернути олігархат до влади, - заява уряду

Казна та Політика
522
Звинувачення членів Кабінету міністрів в корупції не мають доказів, їх мета – дестабілізувати ситуацію в країні, говориться в заяві членів Кабміну, опублікованому на урядовому порталі в середу.
“Останнім часом лунають заяви, в яких уряд безпідставно звинувачується в корупції. Мета таких звинувачень – дестабілізувати ситуацію в країні і повернути олігархат до влади. Звинувачення проти уряду є бездоказовими і не мають жодних підстав. Всі вони неодноразово були спростовані”, – йдеться в тексті заяви.
“Дії уряду, спрямовані на встановлення рівних правил для всіх, викликають шалений опір олігархів. Вони, щоб не поступитися своїм впливом на прийняття державних рішень, організували цинічну і брехливу антиурядову інформаційну кампанію”, – пояснюють в Кабміні.
Члени Кабміну заявляють, що і далі як єдина команда працюватимуть над реформуванням країни, створенням умов для запобігання корупції.
У заяві побічно наголошується, що висловлювання Міхеїла Саакашвілі можуть призвести не тільки до кризи, але й до втрати незалежності і державного суверенітету країни. Одеський губернатор, на думку членів Кабміну, хоче уникнути політичної відповідальності і прикрити власну неспроможність на державних посадах.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас