Що ж зроблено? Опубліковано звіт про роботу Кабміну за рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Що ж зроблено? Опубліковано звіт про роботу Кабміну за рік

Казна та Політика
3338
Кабінет міністрів України сьогодні, 14 грудня 2015 року, оприлюднив звіт за результатами своєї роботи за 2015 рік. Презентація опублікована на урядовому порталі.
У презентації містяться дані про суверенний рейтинг України від міжнародних рейтингових агентств, прогноз ВВП на наступний рік, а також економічні показники.
В опублікованому звіті також міститься стан виконання Програми уряду. Примітно, що жоден з пунктів програми поки не виконано на 100%.
Також у звіті містяться дані про нову політику безпеки, державне управління, економіку, протидію корупції, продовольство, енергозалежність соціальну сферу, культуру та міжнародну допомогу.
Нагадаємо, в ході звіту по діяльності Кабміну прем’єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що не тримається за крісло голови уряду України.
Крім того, Яценюк розповів про цілі Кабміну на 2016 рік. Зокрема, озвучив основні напрямки роботи уряду в наступному році.
“Перше – це освітня реформа – це реформа в першу чергу середньої освіти як базової освіти … Друге, медицина … Я так само визнаю перед вами, що у реформі медицини 2015 було зроблено дуже-дуже мало. І це наша спільна відповідальність, в першу чергу, звичайно, уряду України “, – розповів Яценюк.
Крім того, він визначив такі цілі уряду:
1. приватизація;
2. нові податкові правила і нова податкова політика;
3. продовження процесу децентралізації;
4. угода про зону вільної торгівлі з Європейським союзом та запровадження безвізового режиму;
5. завершення судової реформи в Україні.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас