Саакашвілі готовий надати документи, які підтверджують причетність Кабміну до корупції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саакашвілі готовий надати документи, які підтверджують причетність Кабміну до корупції

Казна та Політика
1198
Голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі заявив, що готовий надати всі документи, що підтверджують його заяви про причетність до корупції Кабінету міністрів України і великих бізнесменів країни.
“У мене ніяких проблем немає – представити документи. Нехай ніхто не сумнівається: документи, які я вчора представив, перевірені-переперевірені. Україна втрачає $5 млрд в результаті цих схем. Всі схеми нами вивчені”, – сказав М.Саакашвілі.
За його словами, дуже важливими були слова директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника про те, що озвучена інформація є підставою для відкриття кримінального провадження.
“Важливо, що парламент сказав … про необхідність приходу уряду в парламент і відповіді на конкретні питання, – додав М.Саакашвілі.
Глава Одеської облдержадміністрації заявив, що таким чином “процес запущено”.
“У процесі, коли будуть парламентські обговорення, я готовий представити документи і говорити про все”, – запевнив М.Саакашвілі.
Відповідаючи на запитання про те, чому він назвав тільки ті прізвища, які “в певному конфлікті з президентом і його оточенням”, М.Саакашвілі сказав: “Я з президентом спілкуюся і ніколи не чув, що він у конфлікті з цими людьми … Це все нісенітниця, коли мені кажуть, що є два клани: один сидить в президентській адміністрації, а другий – в Кабміні. Немає такого. Є один клан – корупціонери, які завжди знаходять один з одним спільну мову, і не треба уявляти, що вони змагаються, конкурують один з одним. Вони за рахунок суспільства завжди домовляться”.
М.Саакашвілі висловив нерозуміння і невдоволення тим, що “замість подяки” на його адресу надходять звинувачення.
“Мої цифри можуть все перевірити, нехай суспільство судить. Я не беру участь ні в одній групі, ні в другий, ні в третій, і моя команда не бере участі в корупційних схемах”, – запевнив він.
Він також повідомив: “Представники президентської партії з Києва лобіюють активно в обласній раді Одеси разом з представниками “Опоблоку” оголошення мені вотуму недовіри”.
За матеріалами:
5 канал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас