ФінТех Подкаст 87. Дмитро Дубілет: Чим більше послуг перейде в електронну форму, тим краще — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

ФінТех Подкаст 87. Дмитро Дубілет: Чим більше послуг перейде в електронну форму, тим краще

Фінтех і Картки
1286
У свіжому випуску подкастів на Finance.UA ведуча Юлія Бондар та координатор проекту електронного уряду в Україні, IT-директор Приватбанку Дмитро Дубілет поспілкувалися на тему розвитку IT-індустрії та IGovernment в Україні.
Днями виповнилося вже більше півроку, як команда ІТ-волонтерів з усієї України займається розвитком порталу державних послуг iGov.org.ua.
IGov – спосіб надання державних послуг за допомогою інформаційних технологій. Наприклад, на порталі igov.org.ua користувач можете подати заяву на видачу повторного свідоцтва про народження, також подати заяву на видачу довідки про доходи, на обмін паспорта громадянина в разі зміни прізвища, імені або по батькові, та тощо.
“Наша ідея полягає в тому, що чим більше послуг перейде в електронну форму, тим це краще, в силу трьох причин: перша – боротьба з корупцією, друга – ефективність роботи держапарату, третя – громадянам набагато зручніше отримувати якісь послуги в пару кліків в інтернеті, ніж кудись йти, оббивати пороги чиновників, займати черги”, – розповів Дмитро Дубілет.
Хронометраж: 39:42
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас