Киянам пропонують «скинутися» на встановлення будинкових лічильників тепла — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Киянам пропонують «скинутися» на встановлення будинкових лічильників тепла

Особисті фінанси
3204
Влада Києва пропонує жителям оплатити роботи з проектування та встановлення будинкових лічильників тепла, якщо ті бажають обладнати будинок приладом обліку до кінця опалювального сезону.
Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв.
За його словами, таким чином жителі міста зможуть заощадити на оплаті за тепло вже під час поточного опалювального сезону. Адже, для затвердження інвестиційної програми на облаштування лічильників в будинках необхідно чекати до кінця наступного року. Саме тоді, всі роботи будуть проводитися за рахунок коштів з бюджету.
«Ми вже сформували проект програми на 2016 рік. Більше того, ми маємо пропозицію для мешканців, які хочуть встановити лічильник і платити за тепло менше вже зараз. Місто готове взяти на себе вартість лічильника, а роботи з проектування та встановлення можуть оплатити жителі. Це можливість вибору для людей: або чекати кінця 2016 року, коли місто зможе виконати ці роботи за кошти бюджету, або зібрати кошти з сусідами і мати меншу плату за тепло вже протягом цього опалювального сезону. Адже окупність лічильника дуже висока, а в цьому випадку люди оплатять лише роботи з його проектування та встановлення. Місто бере на себе організаційні питання », – сказав він.
За матеріалами:
Україна Комунальна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас