Найважливіші цифри і цитати середи, 2 грудня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати середи, 2 грудня

861
Найважливіші цифри і цитати середи, 2 грудня:
  • Українці за 10 місяців заплатили майже 38 млрд грн за ЖКП
  • Завдяки скасуванню VIP-пенсій ПФУ вдалося заощадити 230 млн. грн.
  • Частка проблемних кредитів в жовтні виросла до 20,4%
Начальник відділу стратегічного планування Укрсоцбанку Єгор Перелигін про валютний курс
“НАК« Нафтогаз України »доведеться купити ще близько $ 1-1,3 млрд до середини грудня 2015 для фінансування закупівель енергоносіїв. У 2016 році НБУ обіцяє продовжити чищення банківського сектора. Виплати ФГВФО призведуть до збільшення готівки на руках населення, непідкріпленої реальною економікою, велика частина якої піде на чорний ринок або ж у банківські обмінні пункти “.
Глава представництва МВФ в Україні Жером Ваше про виділення третього траншу Україні
“Ні, дати засідання немає. Ми чекаємо рішень парламенту – по бюджету, по податкових змін. Ми хотіли б побачити те, що буде подано до парламенту, що буде прийняте. У зв’язку з цим важко поки говорити про третій транш (за програмою EFF – ред .) до кінця року, рішень ніяких не було прийнято “.
Глава НБУ Валерія Гонтарєва про прогноз по золотовалютним резервам до кінця року
“Ми очікуємо, що резерви продемонструють зростання вдвічі порівняно з початком року і досягнуть трохи більше 13 мільярдів доларів США. Такий обсяг резервів є достатнім, адже ця сума покриває більше трьох місяців імпорту”.
Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький про розмір зарплат в відомстві
“У середньому, якщо це перевести у гривні, це оклад близько 30000 гривень на місяць. Законодавством зазначена чітка норма, яка вказує в законі про прокуратуру, що посадовий оклад прокурора антикорупційної прокуратури повинен бути не менше посадового окладу керівника відділу центрального апарату Національного антикорупційного бюро “.
Заступник Міністра фінансів з питань євроінтеграції Артем Шевельов про списання іпотечних боргів українців
“Ми зацікавлені, щоб цей законопроект задовольнив позичальників, які опинилися в таких важких умовах через девальвацію гривні. Що стосується банків, то нам важливо досягти взаєморозуміння з ними, тому що цей закон матиме обов’язкову силу. І ми раді, що той законопроект , який був прийнятий Кабміном, який подається зараз у ВР України, буде підтриманий банківською спільнотою “.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас