"Укрзалізниця" стала телеком-оператором — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" стала телеком-оператором

Казна та Політика
1132
Національна комісія, що здійснює держрегулювання в сфері зв’язку та інформатизації, внесла ПАТ “Українська залізниця” до реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій, повідомляється на офіційному сайті комісії.
Згідно з реєстром, “Укрзалізниця” може надавати послуги доступу в інтернет, послуги місцевого та міжміського фіксованого зв’язку з правом технічного обслуговування та експлуатації телекомунікаційних мереж і надання в користування каналів електрозв’язку на території України.
Нацкомісія також переоформила на “Укрзалізницю” 23 ліцензії, раніше видані залізницям, “у зв’язку з реорганізацією юридичних осіб шляхом злиття державних територіально-галузевих об’єднань та інших підприємств і установ залізничного транспорту загального користування, на базі яких було створено ПАТ” Українська залізниця “.
Як повідомлялося, ПАТ “Укрзалізниця” розпочало свою господарську діяльність 1 грудня.
Акціонерне товариство створене на базі Державної адміністрації залізничного транспорту “Укрзалізниці”, а також більше 50 підприємств та установ залізничного транспорту загального користування, які реорганізувалися шляхом злиття. До переліку підприємств, на базі яких утворилося ПАТ, входять шість залізниць, вагоноремонтні заводи, залізничні держпідприємства, проектно-вишукувальні інститути транспорту, низка проектно-конструкторсько-технологічних бюро.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас