Фіскальна служба заборгувала бізнесу 15 млрд ПДВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фіскальна служба заборгувала бізнесу 15 млрд ПДВ

Казна та Політика
291
Активна заборгованість перед підприємцями з відшкодування податку на додану вартість станом на початок листопада становила 15 млрд грн і скоротилася порівняно з початком травня на 7 млрд грн.
Згідно з повідомленням на сайті Державної фіскальної служби, про це в ході зустрічі з представниками Європейської бізнес асоціації повідомив глава ДФС Роман Насіров.
При цьому, за словами глави ДФС , прострочена заборгованість по виплатах ПДВ скоротилася з 7,5 млрд грн до 4 млрд грн і ДФС намір до кінця року скоротити її до 2 млрд грн.
«Ми просили додаткові ліміти до кінця року на відшкодування ПДВ і, враховуючи перевиконання плану по збору податків, є очікування, що ми зможемо збільшити ще на 5 млрд грн ліміт на відшкодування цього податку в кінці грудня», – підкреслив Насіров.
Нагадаємо, обсяг відшкодувань платежів з податку на додану вартість суб’єктам підприємництва України в жовтні 2015 року з порівнянні з вереснем знизився на 9,8% – до 6,935 млрд грн. Обсяг відшкодувань ПДВ за січень-жовтень 2015 року склав 52,479 млрд грн.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас