Samsung і KDDI об'єднають зусилля для розвитку 5G-технологій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung і KDDI об'єднають зусилля для розвитку 5G-технологій

Технології&Авто
284
Південнокорейський гігант Samsung і японський телекомунікаційний оператор KDDI підписали меморандум про співпрацю з метою розвитку мереж мобільного зв’язку наступного покоління.
Йдеться про технології 5G. Передбачається, що перші такі сервіси запрацюють на комерційній основі в 2020 році. Для них вже визначена максимальна швидкість передачі даних — 20 Гбіт/с. Розвиток таких мереж приведе до появи якісно нових мультимедійних послуг. Крім того, абоненти в зоні покриття зможуть повністю відмовитися від використання проводового підключення для доступу в Інтернет.
Відзначається, що Samsung і KDDI співпрацюють понад 10 років. Компанії, зокрема, займалися розробкою технологій для мобільних мереж третього (3G) і четвертого (4G) поколінь.
Тепер спільні роботи будуть вестися в напрямку 5G. Передбачається, що за рахунок об’єднання зусиль Samsung і KDDI зможуть прискорити розробку ключових технологій для стільникових сервісів п’ятого покоління.
Паралельно Samsung співпрацює в сфері 5G з оператором мобільного зв’язку LG U+. Мова йде про розробку технологій, які забезпечать високу пропускну здатність і стабільність навіть за умови, якщо абонент пересувається зі швидкістю до 500 км/год. Іншим напрямком робіт є стандартизація нових систем.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас