Через 10 років Audi переводить 25% свого модельного ряду автомобілів на електричну тягу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через 10 років Audi переводить 25% свого модельного ряду автомобілів на електричну тягу

Технології&Авто
466
Компанія Audi поділилася своїми планами, відповідно до яких через 10 років чверть її модельного ряду автомобілів будуть використовувати електричну тягу. Мова йде як про електромобілі, так і гібридних автомобілях.
Про це заявив глава підрозділу Audi of America Скот Кеог (Scott Keogh).
Наголошується, що ці плани існують в компанії вже давно і ніяк не пов’язані зі скандалом, викликаним неправдивими відомостями Volkswagen про викиди вихлопних газів її дизельними двигунами.
Щоб домогтися поставленої мети, Audi буде поступово виводити на ринок нові моделі автомобілів з електричною тягою. Так, в 2018 році почнуться продажі споживчої версії електромобіля, відомого зараз під назвою Audi e-Tron Quattro Concept. У 2016 році на ринку з’явиться гібридний автомобіль Audi A3 e-Tron Sportback. Він зможе проїхати на електричній тязі близько 16 миль (близько 25,7 км), чого достатньо для нетривалих міських поїздок. Крім того, існуючий модельний ряд автомобілів буде розширений за рахунок появи гібридних версій. Зокрема, заявлені плани випустити гібридну версію кросовера Q7 і кілька моделей седанів. Також Кеог заявив, що крім кросовера e-Tron Quattro користувачам будуть пропонуватися і інші моделі електромобілів.
Крім випуску електромобіля e-Tron Quattro, компанія Audi має намір відкрити і мережу станцій швидкої зарядки батарей електричних транспортних засобів. Подробиці про цей проект поки не повідомляються. Відомо лише, що потужність таких станцій складе 150 кВт, а мережа буде запущена одночасно з релізом електромобіля e-Tron Quattro – в 2018 році.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас