Apple може заволодіти Tesla вже в наступному році, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple може заволодіти Tesla вже в наступному році, - ЗМІ

Фондовий ринок
1106
Видання Fortune у прогнозі на 2016 рік, пророкує компанії Apple покупку компанії Ілона Маска Tesla. Своє бачення індустрії редакція видання опублікувала на сайті.
Як зазначає Fortune, придбання відомого виробника електрокара виявиться дуже доречним для планів Apple щодо випуску власного електромобіля до 2019 року.
При цьому в розпорядженні американської корпорації є 200 мільярдів доларів, тому, як пише видання, Apple може дозволити собі подібну угоду.
Як відомо, 2015 фінансовий рік став найуспішнішим в історії купертинської компанії: у жовтні Apple відзвітувала про рекордні показники, її виручка склала 233,7 мільярда доларів.
Придбавши Tesla, корпорація Тіма Кука також отримає технології в галузі виробництва акумуляторів, які, за словами Маска, повністю змінять енергетичну інфраструктуру в світі”, зазначає видання.
Крім того, самого гендиректора Tesla можна назвати продовжувачем принципів Джобса, який у майбутньому стане новим візіонером Apple або навіть її главою, считают в Fortune.
Нагадаємо, компанія Tesla Motors виробляє електромобілі, була відкрита в 2003 році. Її штаб-квартира знаходиться в Пало-Альто, Каліфорнія.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас