Команда Google Glass проектує три версії носимого пристрою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Команда Google Glass проектує три версії носимого пристрою

Технології&Авто
325
У вересні стало відомо, що компанія Google дала нову назву підрозділу, в якому трудяться творці «розумних» окулярів Google Glass: Project Aura. Як тепер повідомляється, ця команда проектує відразу кілька версій носимого комп’ютера.
Наголошується, що одна з модифікацій гаджета отримає модуль відображення інформації. Інша модель, орієнтована переважно на людей, що захоплюються спортом, буде позбавлена такого блоку.
Відомо, що комп’ютер без системи візуалізації буде покладатися на аудіозв’язок з власником. Причому йдеться про технології кісткової провідності. Звук при допомозі мікровібрацій передається через кістки черепа в зону равлика – переднього відділу перепончатого лабіринту, відповідального за слухову частину внутрішнього вуха, що сприймає і розпізнає звуки.
Говориться також про проектування третьої модифікації гаджета, проте вона в перспективі, по всій видимості, буде скасована, а застосовані в ній технології розробники задіють в одній з двох інших версій пристрою.
Відзначимо також, що ініціатива Project Aura описується як «Google Glass and Beyond» (Google Glass і за їх межами). Це означає, що команді Project Aura належить не тільки займатися подальшою розробкою смарт-окулярів, але і створювати інші пристрої, що носяться.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас