Microsoft вважає, що Cortana замінить звичайні браузери — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft вважає, що Cortana замінить звичайні браузери

Технології&Авто
1189
З кожним роком віртуальні асистенти стають все краще і краще. Сьогодні вони дозволяють створювати нагадування і події в календарі, надиктовувати тексти, шукати інформацію в мережі, дізнаватися погоду, встановлювати будильник і багато іншого.
Але в майбутньому функціональні можливості голосових асистентів повинні зрости. Так, глава компанії Microsoft вважає, що Cortana зможе змінити підхід до серфінгу в мережі. На його думку, в майбутньому голосовий помічник зможе замінити звичайний браузер.
Віртуальний асистент Microsoft ще далекий від ідеалу, але вже зараз на нього покладають великі надії. Глава компанії впевнений, що голосові асистенти можуть і повинні змінювати досвід взаємодії з браузером. Мова йде не стільки про повну заміну браузерів як таких, скільки про зміну методів пошуку та перегляду інформації. На думку Сатьі Сатья Наделла, в майбутньому для серфінгу по мережі з комп’ютера користувачам будуть не потрібні ані миша, ні клавіатура. Їм на зміну прийде голосовий помічник.
Також Сатья Наделла припускає, що в майбутньому йти по вулиці і розмовляти з віртуальним асистентом буде цілком нормально, а мультиплатформеність Cortana, яка вже з’явилася на платформі Windows і скоро добереться до Android і iOS, лише посприяє цьому.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас