ЄБРР займеться модернізацією ФГВФО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР займеться модернізацією ФГВФО

Кредит&Депозит
352
Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) оголосив конкурс з відбору консультантів для модернізації Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО).
Про це повідомляє прес-служба Фонду.
“За сприяння ЄБРР Фонд гарантування отримає консультаційну допомогу в удосконаленні організаційної структури та операційних процесів. ЄБРР на своєму сайті оприлюднив інформацію про відповідному конкурсі з відбору консультантів”, – повідомляє Фонд.
Консультанти будуть залучатися з метою модернізації операційних процесів (у тому числі у сфері бухгалтерського та управлінського обліку), для розширення можливостей Фонду з оцінки та продажу активів неплатоспроможних банків, для удосконалення діяльності з управління персоналом, а також для розробки регуляторних актів, що передбачають реалізацію рекомендацій експертів.
Практична реалізація проекту почнеться в 2016 році.
Даний етап надання Фонду технічної допомоги з боку ЄБРР є вже другим. Перший етап був здійснений в 2014 році, коли була проведена діагностична оцінка цілей і завдань, нормативно-правових актів та структури Фонду. За підсумками першого етапу були розроблені рекомендації з удосконалення організаційної структури і процесів з метою підвищення ефективності діяльності Фонду.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас