Уряд виділив гроші на компенсації і ліквідацію наслідків пожежі на нафтобазі "БРСМ-Нафта" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд виділив гроші на компенсації і ліквідацію наслідків пожежі на нафтобазі "БРСМ-Нафта"

Казна та Політика
311
Кабінет міністрів України виділив 1,666 млн грн для проведення заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що виникла 8 червня 2015 на території нафтобази “БРСМ-Нафта” в Київській області.
Згідно з розпорядженням уряду №1152-р від 21 жовтня 2015 року, Міністерству інфраструктури виділено 340 тис. грн для надання одноразової грошової допомоги постраждалим і сім’ям осіб, які загинули під час ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, з розрахунку 200 тис. грн за кожного загиблого члена сім’ї і 70 тис. грн – для кожного потерпілого, а також 716,306 тис. грн для відшкодування витрат, пов’язаних з ліквідацією наслідків надзвичайної ситуації та проведення аварійно-відновлювальних робіт.
Київською облдержадміністрацію виділено 610 тис. грн для надання одноразової грошової допомоги постраждалим і сім’ям осіб, які загинули під час ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, з розрахунку 200 тис. грн за кожного загиблого члена сім’ї та 70 тис.грн – для кожного потерпілого.
Міністерству фінансів наказується здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету.
Пожежа на нафтобазі “БРСМ-Нафта” в с. Крячки Васильківського району Київської області виникла 8 червня ввечері. В результаті НП загинуло 6 чол., 15 постраждали. Резервуари горіли майже три доби. 13 червня пожежу відновився після розгерметизації ємності, витоку палива і подальшого загоряння резервуара,що знаходиться поблизу. 16 червня горіння палива припинилося. Станом на вечір 22 червня перекачування нафтопродуктів з пошкоджених резервуарів на нафтобазі “БРСМ-Нафта” в вцілілі ємності була завершена.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас