У Android Wear додали підтримку стільникового зв'язку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Android Wear додали підтримку стільникового зв'язку

Технології&Авто
195
Навесні цього року Google випустила оновлення Android Wear, яке принесло підтримку Wi-Fi. І ось зараз настала черга забезпечення підтримки стільникового зв’язку.
Чергове оновлення для платформи Android Wear, про який йдеться в одному з останніх повідомлень в офіційному блозі Android, принесе підтримку стільникових мереж. Завдяки цьому користувачі зможуть залишатися на зв’язку практично завжди і скрізь, не переживаючи з приводу забутого вдома смартфона.
У разі втрати зв’язку зі смартфоном, а також виходу з радіусу дії Bluetooth або Wi-Fi, годинник на Android Wear автоматично здійснять перепідключення до стільникової мережі (природно, за умови наявності в пристрої модему стільникового зв’язку), що дозволить зберегти підключення. Таким чином, покладаючись виключно на розумні годинники, користувачі зможуть не тільки обмінюватися повідомленнями, збирати різні дані про фізичну активність і користуватися пошуком Google, але і здійснювати голосові дзвінки, маючи при цьому вільні руки.
Нагадаємо, представлені минулого місяця LG Watch Urbane 2nd Edition LTE є першими розумними годиннками на Android Wear з підтримкою стільникового зв’язку. Пристрій наділено трьома кнопками для швидкого доступу до найбільш затребуваних функцій: виклик списку контактів, запуск фітнес-додатки LG Health і повернення на стартовий екран для відображення показань часу.
Поки що купити LG Watch Urbane 2nd Edition LTE можуть тільки жителі США. Міжнародну версію годинника обіцяють випустити в найближчі місяці.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас