Олену Лукаш звільнили, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Олену Лукаш звільнили, - ЗМІ

Казна та Політика
1779
Народний депутат, член парламентської фракції Опозиційного блоку Нестор Шуфрич заявляє про звільнення колишнього міністра юстиції України Олени Лукаш.
“За моєю інформацією, Лукаш звільнена і бере участь у слідчих діях у прокуратурі Києва”, – сказав Шуфрич.
Як уточнює “Інтерфакс-Україна” з посиланням на прокурора Генеральної прокуратури України Владислава Куценко, Лукаш у даний час проходить інструктаж щодо особливостей перебування під заставою і носіння електронного браслета, який їй видається за рішенням суду, заявив прокурор Генеральної прокуратури України Владислав Куценко.
“Ніхто її не вкрав. Вона знаходиться в Генеральній прокуратурі України з нашими співробітниками. З нею проводяться необхідні процесуальні дії, пов’язані з виконанням рішень суду про обраний їй запобіжний захід. А саме, ви знаєте, що суд визначив утримання під вартою, або як альтернативу – внесення застави. У зв’язку з тим, що внесли заставу за пані Лукаш, зараз з нею проводять інструктаж, як вона повинна поводитися в період дії цього запобіжного заходу, а також буде на неї одягнений електронний браслет і їй заборонено залишати територію населеного пункту, де вона проживає. Тому зараз проходять всі ці процесуальні і технічні нюанси “, – розповів Куценко.
Він пояснив, що хоча по відношенню до Лукаш і не обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, екс-міністру “їй не можна місто покидати, в якому вона знаходиться” і для контролю правоохоронцями її місцеперебування якраз і буде використаний електронний браслет.
“Як тільки вона перетне кордони територіальні міста Києва, у нас, точніше в міліції, запіпікає, задзвенить і все, і виловлять”, – розповів Куценко.
Прокурор зазначив, що як тільки закінчені ці дії, Лукаш буде вільна у пересуванні в зазначених судом рамках.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас