АМКУ оштрафував УМВБ за надання неповної інформації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ оштрафував УМВБ за надання неповної інформації

Фондовий ринок
216
Антимонопольний комітет оштрафував Українську міжбанківську валютну біржу на 27,2 тис. грн за надання неповної інформації на його вимогу у встановлений термін.
Про це йдеться в повідомленні АМКУ.
“Оштрафовано ПрАТ” Українська міжбанківська валютна біржа “на 27,2 тис. грн за порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді надання інформації в неповному обсязі на вимогу органу комітету у встановлений термін”, – відзначає АМКУ.
Комітет не уточнює, яку саме інформацію УМВБ надала в неповному обсязі.
На початку жовтня Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку прийняла рішення про анулювання ліцензії УМВБ.
Після цього УМВБ заявила про намір оскаржити таке рішення регулятора.
Окружний адміністративний суд Києва на початку листопада визнав неправомірним рішення НКЦПФР про анулювання ліцензії УМВБ на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку.
Розглянувши позов УМВБ, суд ухвалив відкрити провадження в адміністративній справі і зобов’язав НКЦПФР подати до 17 листопада письмові заперечення проти позову та всі матеріали, які повинні бути прийняті до уваги. Іншим рішенням суд призначив засідання з цього питання на 23 листопада 2015.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас