"Київтранспарксервіс" пропонує легалізувати незаконні автостоянки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київтранспарксервіс" пропонує легалізувати незаконні автостоянки

Казна та Політика
168
Комунальне підприємство (КП) “Київтранспарксервіс” (Київ) пропонує власникам 114 незаконних столичних автостоянок легалізувати їхню діяльність шляхом укладення з оператором відповідних договорів.
Згідно повідомленню, опублікованому у виданні “Хрещатик” у п’ятницю, для легалізації пропонуються 30 незаконних парковок в Деснянському районі столиці, 21 – Дніпровському, по 14 – у Дарницькому та Оболонському, 11 – в Солом’янському, по дев’ять – у Голосіївському та Святошинському, чотири – у Подільському і по одній – у Шевченківському та Печерському районах.
“Для виконання вимог чинного законодавства просимо суб’єктів господарювання, які експлуатують вказані паркувальні майданчики, протягом 10 календарних днів з дня публікації даного повідомлення звернутися до “Київтранспарксервісу” для укладення договорів”, – наголошується в повідомленні оператора.
У ньому також вказується, що, згідно з рішенням Київради №930/1591 від 26 червня 2007 року, КП “Київтранспарксервіс” виступає єдиним оператором паркування транспортних засобів у Києві. При цьому рішенням Київради №1051 / 1 051 від 25 грудня 2008 року встановлено, що організацію та експлуатацію автостоянок, крім оператора, можуть також здійснювати підприємства, які уклали з ним відповідні договори.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас