Під час Хеллоуїна Google вчила робомобілі підвищеної обережності поряд з дітьми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Під час Хеллоуїна Google вчила робомобілі підвищеної обережності поряд з дітьми

Технології&Авто
251
Google скористалася святкуванням Хеллоуїн для того, щоб провести навчання самокерованих автомобілів підвищеної обережності при русі поблизу дітей.
У замітці на сайті Google+ компанія розповіла, що попросила під час Хеллоуїну дітей, прогулювалися у святкових вбраннях разом з батьками, пройтися поруч з припаркованими робомобілями. «Це дозволило нашим датчикам і програмному забезпеченню отримати додаткову практику з упізнання дітей у всіх їх унікальних формах і розмірах, навіть коли вони одягнені в дивні костюми», – повідомив учасник команди розробників проекту.
Далі Google розповіла, що навчає автономні автомобілі рухатися більш обережно поблизу дітей, незалежно від того, одягнені вони в наряд для Хеллоуїна чи ні. Коли сенсори виявляють поблизу машини дитину, управління ведеться з урахуванням того, що його дії можуть відрізнятися від поведінки дорослої людини.
«Таким чином, навіть якщо наші автомобілі не зможуть оцінити, наскільки дітям в нарядах вдалося добитися схожості з улюбленими персонажами з «Холодного серця», вони завжди повні уваги», – запевнила Google батьків, які побоюються за безпеку своїх дітей після появи самокерованих автомобілів на дорогах.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас